Par samtaler

og rådgivning


Har du og din partner glemt hinanden i hverdagens hamsterhjul? Kærligheden og følelserne er sat på hold og skænderierne og modløsheden har taget over? Måske er i der, hvor i ikke kan finde ud af, hvad i vil med hinanden eller om i overhovedet vil hinanden længere? Parsamtaler er et rigtig godt redskab til at genfinde den gode kommunikation og respekten for hinanden.

Jeg tror på, at to mennesker kan bevare kærligheden til hinanden et helt liv. Det kræver dialog, åbenhed og ærlighed – med os selv og med vores partner. Det kræver, at vi er til stede med hoved, krop og hjerte.

Ethvert forhold vil møde med- og modgang. Det er svært at bevare et trygt, vitalt og udviklende parforhold på den lange bane. For hen ad vejen begynder forskellighederne at dukke op. Med dem følger konflikter om børneopdragelse, økonomi, praktiske gøremål, forskellige interesser og mangel på lyst til samtale, samvær og sex. At turde sige højt, hvordan man har det inderst inde til sin partner, kræver mod og tillid. Ofte sker der det, når vi siger det usagte og rummer hinanden, at lysten til at løbe væk forsvinder. Tryghed og ærlighed er det, som sætter os fri i parforholdet.

Jeg faciliterer et trygt og respektfuldt rum, hvor kommunikation er i højsædet. Vi afklarer, hvor i er lige nu, hvordan i havnede der og hvordan i kommer videre. I min praksis får i mulighed for at lytte til hinanden, jeres oplevelse af relationen og de udfordringer, som i står i lige nu. I får mulighed for at udtrykke jeres længsler, behov og ønsker for jeres videre samliv. Det handler om at få vendt den negative spiral, som i er havnet i og give jer et håb og nye muligheder for en fælles fremtid. 

Det er afgørende, at vi i vores parrelation kender vejen tilbage til hinanden.

Og at vi finder måder og steder, hvorpå vi genetablerer kontakten.