MØD

TINA

“There is a crack in everything. 

That´s how the light gets in.”

Citat Leonard Cohen.

thin

Mit liv har næsten altid handlet om at forstå og hjælpe andre mennesker. Siden mine ungdomsår har jeg været på opdagelse i at forstå, hvordan mennesker fungerer i trivsel og i mistrivsel og jeg har læst et utal af fag- og udviklingsbøger, uddannet mig og afprøvet forskellige redskaber og værktøjer for at finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe andre til at stå op for sig selv – med alt hvad dette indebærer af mod og sårbarhed. 

Jeg er selv blevet overmandet og væltet omkuld i livet af flere omgange. Kriserne har været med til at forme mig og træffe nogle livsforandrende valg i livet. Jeg gør mig umage med at leve livet hver eneste dag og det er min mission at få andre til at gøre det samme.

Faglige facts:

Pædagoguddannet – mit arbejdsliv har altid haft udgangspunkt i sårbare mennesker og deres historier.

Certificeret Life og Business Coach ved Sofia Manning.

Angstbehandler/gruppeleder gennem Cool Kids/Chilled.

Grunduddannelse i Enneagrammet (mennesketyper) ved Flemming Christensen.

Familiebehandler

Ungekonsulent

Mødeleder

Souschef på et opholdssted for anbragte unge.

AKT på en folkeskole. 

Viden om og forståelse af skolefravær

Samtaler og rådgivning med stressramte kvinder.

Jeg startede LifeChange Coaching op for 5 år siden.

Jeg er gift med Per og vi har to skønne børn, Marcus og Maja.

Min fritid nyder jeg at bruge med min familie og venner. Naturen og dens elementer er vigtige i min dagligdag. Jeg bruger den hver eneste dag. Jeg løber, går ture, laver walk and talks med veninder, vandrer og er vinterbader. 

Min filosofi er, at ethvert menneske indeholder alt, hvad det skal bruge for at trives og have det godt. Men indimellem byder livet på livskriser. Vi bliver ramt i livet og udsat for prøvelser, som skal lære os noget og gøre os stærkere. Når mennesker opsøger mig, så er udfordringerne i livet blevet for store. I fællesskab finder vi vejen frem igen. For én ting ved jeg med sikkerhed…der er en vej frem i lyset igen.