Familiebehandling

og rådgivning

Familie

behandling

og rådgivning


Familiebehandling er til alle familier, som har brug for hjælp og vejledning i familielivet.

Formålet er, at familien oplever øget glæde, nærhed og respekt. Dernæst at familien får redskaber til på sigt selv at løse de udfordringer, de har indbyrdes. Vi går sammen på opdagelse i hverdagen. Hvad blokerer for kærligheden? Hvornår opstår konflikterne? Hvad skal der til, for at i får det godt igen?

Min overbevisning er, at hvis én i familien er ramt eller føler sig udfordret, så er resten af familien også ramt. Dårlig trivsel spreder sig som ringe i vandet, men reaktioner og handlemåder herpå vil ofte være forskellige. Alle familier vil på et eller andet tidspunkt opleve ændrede livomstændigheder, som giver følelsen af mangel på kontrol, kaos og modløshed.

Jeg faciliterer trygge samtaler i et respektfuldt og omsorgsfuldt rum – hvor hele familien samles. Alle har en stemme, bliver hørt og respekteret. Hemmeligheder og tabu skal frem i lyset. Sammen kigger vi på uhensigtsmæssige mønstre og vaner og finder nye, mere hensigtsmæssige veje, så familien samles i stedet for at spredes. Jeg kortlægger ressourcer og svagheder i familien og sammen lægger vi en plan for, hvordan ressourcerne kan komme mere i spil.

Familie er der, hvor livet begynder og kærligheden aldrig slutter.